Buitenschilder

Gert-Jan Drinkwaard schilderwerken is gespecialiseerd in al uw buitenwerk zowel voor schilderwerk, onderhoud, restauratie en renovatie.


Het verven van buitenmuren is geen eenvoudige zaak. De soort ondergrond en de gesteldheid ervan leiden ertoe dat een verkeerde keuze rampzalige gevolgen kan hebben. Tevens speelt de ligging van de muren ten opzichte van de stand van de zon en beplanting in de buurt een belangrijke rol. Gert-Jan Drinkwaard Schilderwerken kan u hierin het juiste advies geven!

Met goed onderhouden buiten schilderwerk kan uw woning zijn waarde behouden. Hiervoor moet u uw buiten schilderwerk wel regelmatig bijhouden. Drinkwaard Schilderwerken maakt met u een inventarisatie van de onderhoudstoestand van uw woning en maken aan de hand daarvan een plan van aanpak voor uw buiten schilderwerk. Onder het buiten schilderwerk valt onder andere het schilderen van:

Buitenwerk - klik op foto
  • kozijnen
  • ramen en deuren in allerlei systemen
  • houten gevels en elementen
  • schoonmaken en schilderen van stenen
  • gestuukte gevels

Oude verf verwijderen

Drinkwaard schilderwerken kan voor u de oude verflaag vakkundig verwijderen. Ook voor het afbranden van uw verflaag beschikken wij over de juiste materialen en kennis.

Omdat het buiten schilderwerk veel te lijden heeft van de weersomstandigheden, is tijdig en regelmatig onderhoud noodzakelijk en uiteindelijk kostenbesparend. Voor dit onderhoud kunt u contact opnemen met Gert-Jan Drinkwaard Schilderwerken.

Projecten

Woonhuis, buitenschilderwerk


Auto Ames Gorinchem, Grote Schilderklus


Groot garage bedrijf, binnenschilderwerk


Kleine wiel 9
4207 AM, Gorinchem
06 51138322